over mij

 
Welkom op mijn blog, leuk dat je er bent! Mijn naam is Marijke. Samen met mijn man en kat woon ik in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, en ik ben gek op haken, breien en naaien.
 

Op mijn achtste is het allemaal begonnen. In de Burda van mijn moeder stond een aantal patroontjes van kleertjes voor Barbiepoppen, waaronder ook een eenvoudig patroon voor het breien van een truitje. Met wat uitleg van mams ben ik aan de slag gegaan en heb ik mijn Barbies allemaal voorzien van een leuke warme trui.
 
Zo'n twee jaar geleden ben ik ook besmet met het haakvirus. Het begon met amigurumi, maar ik probeer graag steeds weer nieuwe dingen uit en haak inmiddels ook kleden, plaids en kussens.


Op de naaimachine maak ik tasjes, kussenslopen, dekbedovertrekken en gordijnen. Onlangs heb ik een kleurrijke vlaggenlijn genaaid voor het verjaardagsfeest van mijn man.

Creatief bezig zijn is voor mij zo leuk en ontspannend dat ik mijn projectjes en plannen graag met jou wil delen in deze blog. Wie weet kan ik je inspireren bij jouw nieuwe projecten, want aan ideeën geen gebrek! Meer ideeën dan tijd, maar dat komt jou vast bekend voor. 😉


Creatieve groet,